Servicii de epilare in Cluj

Epilat

La Salon Alisa puteți alege epilarea cu ceara tradițională, elastică, de unică folosință sau epilarea cu zahăr.

Vă așteptăm de asemenea și cu servicii de înfrumusețare și răsfăț pentru corpul dumneavoastră precum masaj, gomaj și împachetări corporale.

Pentru a satisface nevoile oricărei cliente, vă oferim:

EPILARE CU CEARA TRADIȚIONALĂ

Epilatul cu ceara tradițională vine în întâmpinarea clientelor care preferă caldura cerii care să le rasfețe pielea și să le scape de părul nedorit în același timp. Daca firele cresc în piele, tot acest tip de epilare cu ceara tradițională este soluția. Pentru epilatul inghinal, ceara tradițională rămâne în continuare favorita clientelor noastre. Deoarece această zonă este una extrem de sensibilă, cosmeticienele noastre o să vă trateze cu cea mai mare atenție cu putință, astfel încât epilatul inghinal să nu mai fie un subiect tabu ci o normalitate a îngrijirii dumneavoastră lunare. Chiar și pentru clientele extrem de pudice, vom face ca această epilare inghinală să devină un ritual firesc care să nu le mai facă să se simtă rușinate. Puteți conta pe profesionalismul și discreția noastră.

! Aceasta ceara este sterilizată în decantor la 120 grade!

EPILAT CU CEARĂ DE UNICĂ FOLOSINȚĂ

Epilatul cu ceara de unică folosință este indicat persoanelor cu sensibilitate la caldură, cu sensibilitate capilară și insuficiență venoasă (varice). Acest tip de epilat are avantajul de a prinde inclusiv firele foarte scurte de păr. Este preferata celor care nu vor să simtă diferența de temperatură între piele și ceară. Avantajul major al acestui tip de epilat este acela de a fi realizat în timp foarte scurt în cadrul salonului de epilat Alisa.

EPILAT CUCEARA ELASTICĂ

Epilatul cu ceara elastică este în trend în această perioadă. Acest tip de epilat este unul comfortabil si plăcut.

EPILARE CU PASTA DE ZAHĂR

Epilarea cu pasta de zahăr este cea mai sigură și recomandată metodă de epilat din câte există. Nu are contraindicații, nu conține decât compuși 100% naturali, este delicată cu pielea, neaderând de țesturile vii. În procesul de epilare cu zahăr vi se face practic un gomaj și un drenaj limfatic ușor, datorită specificului procedurii.

Epilarea cu zahăr este aleasă cel mai frecvent de gravide și de persoane cu pielea foarte sensibilă. Această metodă de epilat este 100% sigură și noninvazivă.

Pasta de zahăr pe care o folosim este și comestibilă, fapt care demonstrează încă o dată garanția că este o pasta organică. Expertele noastre în epilat cu ceară vă vor recomanda varianta cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

EPILARE DEFINITIVĂ IPL

Dacă sunteți în căutarea unei metode de EPILARE DEFINITIVA IPL, salonul nostru oferă și acest serviciu.

Epilat ceara si pasta de zahar in Cluj