Află ultimele trenduri

Termeni și condiții

Termeni si conditii

Acest site, la fel ca si majoritatea site-urilor, foloseste cookies.

Cookies sunt date intr-un standard industrial pe care o pagina web le transfera pe computerul dumneavoastra, temporar, pentru a permite adaptarea continutului la utilizator. In acest scop, cookies colecteaza informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra online. Cookies sunt stocate pentru o perioada determinata.

Noi utilizam cookies automatizate pentru setarile browserului si plugin-uri, in scopul imbunatatirii serviciilor pe care vi le oferim.

Pentru a controla pe deplin si exact aceste servicii in ceea ce va priveste, va sugeram sa:
Navigati in modul Privat (denumit si Incognito) – in acest mod Cookies NU sunt salvate in browserul Dvs.

Daca nu doriti cookies, toate browserele permit dezactivarea utilizarii lor, precum si stergerea celor existente. Sectiunea „ajutor” a browserului dumneavoastra contine instructiuni exacte cu privire la modul in care trebuie sa procedati pentru a dezactiva/sterge cookies.
Daca nu sunteti de acord, parasiti site-ul.

Protectia datelor cu caracter personal

Suntem ferm angajati in protejarea datelor cu caracter personal. Va rugam sa parcurgeti cu atentie aceasta politica de confidentialitate, care contine informatii importante cu privire la protectia datelor cu caracter personal, motivele si modul in care colectam si utilizam datele cu caracter personal si va ofera informatii referitoare la drepturile dumneavoastra.

Utilizarea datelor cu caracter personal pe care ni le-ati transmis se face potrivit acestei politici de confidentialitate sau potrivit informarii pe care ati avut-o la dispozitie in momentul colectarii lor.

Procedurile noastre cu privire la protectia datelor cu caracter personal, masurile organizatorice si tehnice, sunt structurate in scopul de a asigura confidentialitate si securitatea datelor cu caracter personal si a tuturor informatiilor aflate in grija noastra. Verificam periodic caracterul adecvat al masurilor implementate.

Colectarea datelor cu caracter personal

Colectam datele cu caracter personal ale clientilor si potentialilor clienti , datele de contact ale persoanelor cu care interactionam si ale celor care actioneaza conform instructiunilor clientilor nostri, furnizorilor nostri si ale persoanelor care ne contacteaza in mod intempestiv, precum si ale persoanelor relevante care isi fac publice datele cu caracter personal in mod manifest.

Deopotriva, colectam si pastram datele cu caracter personal ca parte a procedurilor de acceptare a clientilor si de executare a contractelor, dar si pentru indeplinirea sarcinilor pro-bono si de onoare pe care ni le-am asumat sau pe care le consideram rezonabile.

Este posibil ca, pentru anumite servicii sau activitati, sa colectam si categorii speciale de date cu caracter personal, atunci cand obtinem consimtamantul, in scris, prin mijloace informatice sau cand el este facut public in mod manifest, precum si atunci cand legea ne obliga.

Ce date cu caracter personal colectam

Colectam numele si prenumele persoanei de contact, numarul telefon,mailul, facebook-ul, cont instagram, adresa de e-mail, adresa postala, varsta,ocupația,data, ora si alte eventuale detalii de contact, care sa ne ajute sa tinem minte contextul interactiunii cu noi.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal pentru dezvoltarea serviciilor noastre, pentru marketing si publicitate, pentru transmiterea informatiilor despre noi si gama noastra de servicii, facilitati, promoții, carduri de fidelitate.

Colectam si date personale in scop de recrutare, doar pe baza de consimtamant.

Pastrarea datelor

Datele cu caracter personal vor fi pastrate de noi doar atat timp cat este necesar scopurilor prelucrarii, precum si, bineinteles, potrivit cerintelor legale sau contractuale. In lipsa unor astfel de cerinte, perioada de pastrare a evidentelor si a documentelor justificative pentru servicii nu ar trebui sa depaseasca 10 ani.

In cazul datelor cu caracter personal in scop de recrutare, pastram datele cu caracter personal doar cel mult 30 de zile de la inchiderea procedurii de recrutare, pentru a putea raspunde candidatilor.

Securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal

Masurile noastre de securitate, atat cele tehnice cat si cele organizatorice, protejeaza atat informatiile noastre cat si informatiile despre contacte, datele cu caracter personal si alte date importante.

Drepturile persoanelor vizate

In lipsa unor dispozitii legale care sa le circumstantieze, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal: dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem; dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete; dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant; dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii; dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra; dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, dacă este cazul. Va vom raspunde neintarziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

Situatii speciale

Newsletter gratuit/Email marketing

Oferim persoanelor interesate posibilitatea de a primi in casuta de e-mail newsletterul nostru sau marketing pe mail, care contine informari si linkuri catre materiale publicate, articole sau alte informari.

In acest scop, colectam, stocam si utilizam adresa de e-mail pentru trimiterea de informari. Aceste date cu caracter personal sunt stocate cu grija, pe un server din Uniunea Europeana.

Abonarea la newsletter are semnificatia exprimarii consimtamantului cu privire la primirea de comunicari comerciale din partea noastra (marketing).
Nu instrainam sub nicio forma si nici nu inchiriem adresele de e-mail ale persoanelor cu care interactionam.

Foto-video
Imaginile pe care le afisam provin de la clientii care si- au dat acordul si care ilustreaza lucrările noastre.

Sms /Mesaj facebook sau messenger

Trimitem periodic mesaje cu informatii utile despre noi si serviciile noastre, oferte, noutati.

Contact cu privire la datele cu caracter personal

Pentru orice solicitare, reclamatie, sugestie sau observatie in legatura cu protectia datelor cu caracter personal va rugam sa folositi adresa de e-mail de pe site, sau orice alta modalitate de contact care va este comoda.