google-site-verification=BHfRAYXlUgkbk6-zHC9ElbUOXFGxmGJxr3W2qfYaxws
La Salon Alisa puteți opta pentru epilare cu ceara tradițională, elastică, de unică folosință sau epilarea cu zahăr.

Vă așteptăm de asemenea și cu servicii de înfrumusețare și răsfăț pentru corpul dvs. precum și masaj, gomaj și împachetări corporale.

Pentru a satisface nevoile oricărei clienți, vă oferim:

EPILARE CU CEARA TRADIȚIONALĂ

Epilatul cu ceara tradițională vine în întâmpinarea clientelor care preferă caldura cerii care să le rasfețe pielea și să le scape de părinte nedorit în același timp. Dacă firele cresc în piele, tot acest tip de epilare cu cea tradițională este soluția. Pentru epilatul inghinal, ceara tradițională rămâne în continuare favorită clientele noastre. Deoarece această zonă este una extremă de sensibilizare, cosmeticienele noastre o să vă trateze cu cea mai mare atenție cu putință, astfel încât epilatul inghinal să nu mai fie fie un subiect tabu ci o normalitate a îngrijirii dvs. lunare. Chiar și pentru clientela extrem de pudice, vom face ca această epilare inghinală să devină un ritual firesc care să nu le mai facă să se simtă rușinat. Puteți conta pe profesionalism și discreția noastră.

! Această ceara este sterilizată în decantor la 120 grade!

EPILAT CU CEARĂ DE UNICĂ FOLOSINȚĂ

Epilatul cu ceara de unică folosință este indicat persoanelor cu sensibilitate la caldură, cu sensibilitate capilară și insuficiență venoasă (varice). Acest tip de epilat are avantajul de a prinde inclusiv firele foarte scurte de păr. Este preferat celor care nu vor să simtă diferența de temperatură între piele și ceară. Avantajul major al acestui tip de epilat este acela de a fi realizat în timp foarte scurt în cadrul salonului de epilat Alisa.

EPILAT CUCEARA ELASTICĂ

Epilatul cu ceara elastică este în trend în această perioadă. Acest tip de epilat este unul confortabil și plăcut.

EPILARE CU PASTA DE ZAHĂR

Epilarea cu paste de zahăr este cea mai sigură și recomandată metodă de epilat din câte există. Nu are contraindicații, nu conțin decât compuse 100% naturale, este delicată cu piele, neaderând de țesturi vii. În procesul de epilare cu zahăr vi se face practic un gomaj și un drenaj limfatic ușor, datorită specificului procedurilor.

Epilarea cu zahăr este aleasă cel mai frecvent de gravide și de persoane cu piele foarte sensibilă. Această metodă de epilat este 100% sigură și noninvazivă prin urmare poti sa o alegi fara griji.

Pasta de zahăr pe care o folosim este și comestibilă, fapt care demonstrează încă o dată garanție că este o pasta organică. Expertele noastre în epilat cu ceară vă vor recomanda varianta cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

EPILARE DEFINITIVĂ IPL

Dacă sunteți în căutarea unei metode de EPILARE DEFINITIVA IPL, salonul nostru oferă și acest serviciu.Consulta oferte noastre lunare, aici !

In concluzie, iti punem la dispozitie cele mai eficiente tipuri de epilare, cele mai populare si mai eficiente.

Epilat ceara si pasta de zahar in Cluj

× Buna! Te pot ajuta?