google-site-verification=BHfRAYXlUgkbk6-zHC9ElbUOXFGxmGJxr3W2qfYaxws

Manichiură și Pedichiură

MANICHIURA si PEDICHIURA CLASICĂ

OJĂ SEMIPERMANENTĂ

UNGHII TEHNICE

TRATAMENTE CU PARAFINĂ

MANICHIURĂ CLASICĂ

Oferă-ți o manichiură si o pedichiura  clasică la salonul nostru din Hașdeu și îți garantăm că nu vei regreta.Mâinile reprezintă pentru orice femeie o veritabilă ,,carte de vizită’’ încă din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre.

Lasă-ți mâinile să fie răsfațate în emolienți parfumați și catifelați. Cedează mângâierii apei calde și masajului calmant. Lasă-le învăluite în măști preparate special pentru a le îmbunătăți aspectul și sănătatea.

Oferiți mâinilor dumneavoastră atenția pe care o merită!

manichiura

Manichiura clasica

french style

Manichiura french

PEDICHIURĂ CLASICA

Mulți dintre noi abia asteptăm vara, să ne putem plimba desculți prin nisip, să înnotăm, să ne relaxăm, însa de multe ori nisipul și apa ne afectează unghiile, stricându-le aspectul.

Picioarele sunt de multe ori cele mai neglijate părți ale corpului nostru. Atât pielea tălpii, cât și unghiile au insă nevoie de o îngrijire specială, nu doar pe timpul verii, când purtăm încălțăminte decoltată sau sandale. În anotimpul rece, din cauza temperaturilor scăzute și a încălțămintei de sezon, pielea se deshidratează și astfel apar acele crăpături ale călcâielor, care pe lângă aspectul inestetic sunt și neplăcute la atingere. De asemenea, bătăturile trebuie îndepărtate încă înainte de a deveni supărătoare. Pedichiura la Salon Alisa Cluj rezolvă toate problemele picioarelor tale.

Instrumentele folosite la pedichiura sunt sterilizate în soluție de sterilizare la rece și apoi în sterilizator.

O îngrijire necorespunzătoare atrage dupa sine efecte neplăcute și uneori, greu de tratat. Vino la noi la pedichiurp în Cluj și împreuna vom găsi soluția potrivită pentru picioarele tale!

clasica

Pedichiura clasica

UNGHII TEHNICE CU OJĂ SEMIPERMANENTĂ

Dacă și pentru tine contează ce impresie lași celor din jur, dar mai ales cum te simți tu în propria piele, atunci și unghiile tale au nevoie de o îngrijire deosebită.

Daca ai unghiile fragile, exfoliate și le vrei rezistente și ireproșabile, specialiștii noștri în unghii cu gel îți stau la dispoziție cu o manichiură tehnică și o pedichiură tehnică desăvârșită.

Manichiura cu gel este tot mai populară și mai solicitată de clientele noastre. Unghiile tehnice sunt alegerea potrivită pentru acelea dintre dumneavoastră care își doresc o manichiură frumoasă pentru o perioadă mai lungă de timp.

AVANTAJELE UNGHIILOR TEHNICE CU GEL

  • nu necesită o îngrijire specială
  • arată impecabil pentru aproximativ 1 lună de zile
  • durează mult mai mult decât manichiura clasică

Micile detalii sunt ingredientele principale pentru un look atent și îngrijit.

ATENTIE!

Pentru că aceste unghii tehnice sunt extrem de practice, pentru că arată impecabil și pentru că nu se rup, este posibil să dea ,,dependență”.

Este recomandat ca odată la 3 -4 săptămâni să-i faci o vizită manichiuristei, pentru întreținerea unghiilor cu gel. În caz contrar, riști o potențială rupere și apariția aspectului neîngrijit al mâinilor sau al picioarelor tale.

Datorită necesității de satisfacere a nevoilor femeiilor contemporane, a apărut Oja Semipermanentă. Manichiura cu ojă semipermanentă rezistă mai mult decât orice tip de manichiură clasică.

Rezistența unghiilor acoperite în acest gel-lac este mult mai mare, astfel incât o manichiură cu ojă semipermanentă durează cel puțin 2 săptămâni, motiv pentru care începe să aibă tot mai multe adepte.

TRATAMENTE CU PARAFINĂ

Este de știut că mâinile sunt oglinda vârstei noastre.

Acesta nu este însă singurul motiv pentru care trebuie să le acordăm mâinilor o atenție deosebită. Mâinile sunt și cartea noastră de vizită și asta ne obligă să le facem o prezentare cum se cuvine.

În zilele noastre, tratamentul cu parafină este indispensabil în îngrijirea și tratarea mâinilor și a picioarelor.

Munca menajeră, cea de birou, sportul în aer liber, grădinăritul, dar și înaintarea în vârstă, afectează pielea mâinilor și picioarelor noastre astfel încât un astfel de tratament devine absolut necesar.

Tratamentul cu parafină este soluția ideală pentru pielea uscată și sensibilă, având ca efecte depigmentarea, hidratarea și catifelarea pielii pentru o perioadă lungă de timp.

Se recomandă a se efectua atât în anotimpul fierbinte, atunci când pielea este supusă temperaturilor înalte și radiațiilor solare, cât și în anotimpul rece, datorită gradului scăzut de hidratare.

Acest tip de tratament se recomandă și în asociere cu masajul de recuperare medicală deoarece ameliorează durerile musculare, relaxând și decongestionând țesuturile suprasolicitate și surmenate.

× Buna! Te pot ajuta?