google-site-verification=BHfRAYXlUgkbk6-zHC9ElbUOXFGxmGJxr3W2qfYaxws

Microblading și Tatuaje sprancene,buze,ochi

TATUAJ SPRÂNCENE

MICROBLADING ȘI TATUAJE CORECTOARE

TATUAJ BUZE, TATUAJ CONTUR OCHI, TATUAJ AREOLA MAMARĂ

MICROBLADING ȘI TATUAJE CORECTOARE

Daca sprâncenele, ochii sau buzele tale nu sunt exact așa cum le dorești, poți apela cu încredere la tatuaj sprancene,buze, ochi corector semipermanent. Ținem să îti aducem la cunoștință că aceste proceduri se realizează cu instrumente de unică folosință, noninvazive, iar durata lor în timp este de aproximativ 2 ani.

TATUAJ SPRÂNCENE

Tatuajul sprâncenelor se realizează prin trei metode diferite:

  • tatuaj sprâncene plin sau tribal
  • tatuaj sprancene fir cu fir realizat cu mașina de tatuaj
  • tatuajul semipermanent fir cu fir realizat manual – tehnica hiperrealistă, 3D sau Microblading.

Metoda de micropigmentare adecvată sprâncenelor fiecărei cliente în parte, poate fi stabilită numai la consultația prealabilă tratamentului. Tatuajul semipermanent al sprâncenelor se realizează în culori adecvate tipului de ten și păr al fiecărei cliente în parte. Tatuajul sprâncenelor se face respectând trăsăturile morfologice ale feței și fără a îndepărta în totalitate firele din sprâncenele naturale ci numai în măsura în care acestea trebuiesc pensate. Tatuajul sprancenelor in Cluj este specialitatea Salonului Alisa.

MICROBLADING

Tatuajul fir cu fir al sprâncenelor capătă un aspect 99% natural dacă alegeți ca tehnica de pigmentare microbading. Această metodă manuală permire realizarea unor fire în sprâncene, care se confundă ușor cu cele naturale. Astfel se umplu golurile din sprâncene, se acoperă cicatrici și permite tehnicianului să creeze forme noi perfect adaptate fizionomiei dumneavoastră. Inclusiv acoperă tatuaje mai vechi și nu deteriorează firele existente. Această tehnică de tatuare a sprâncenelor fir cu fir este cea mai actuală și solicitată de clienții din toată lumea.

TATUAJ BUZE, TATUAJ CONTUR OCHI, TATUAJ AREOLA MAMARĂ

Vă oferim de asemenea servicii de:

  • tatuaj al conturului buzelor
  • tatuajul plin al buzelor
  • tatuajul cu efect de mărire a buzelor
  • tatuajul conturului ochilor
  • tatuajul scalpului
  • tatuajul areolei mamare
  • tatuajul semipermanent al cicatricilor

Aceste servicii de micropigmentare sau make up semipermanent, cum mai sunt numite, se adresează atât femeilor cat si barbatilor.Tatuajul cosmetic vine si  in intampinarea problemelor cauzate de chimioterapie si alopecie .

NOU!

Salon Alisa din Cluj, str. Hașdeu, nr. 82, realizează GRATUIT manopera tatuajului semipermanent al sprâncenelor și areolei mamare, persoanelor care au suferit de tratamente de chimioterapie și radioterapie (se vor achiziționa doar acul, pigmentul și anestezia necesare operațiunii).

× Buna! Te pot ajuta?