google-site-verification=BHfRAYXlUgkbk6-zHC9ElbUOXFGxmGJxr3W2qfYaxws

Tratamente păr

TRATAMENT PAR CU KASMIR

TRATAMENT PAR CU KERATINĂ BRAZILIANĂ

TRATAMENT PAR cu KASMIR

Tratamentul cu kasmir pentru păr este un tratament care se adresează tuturor tipurilor de păr, indiferent dacă este natural sau nu, trecut prin proceduri repetate de vopsire și coafare, sau pur și simplu cu vârfuri despicate, uscat și lipsit de strălucire.

Tratamentul cu Kashmir Hair este un tratament ce hrănește în profunzime firul de păr, îl reconstruiește și previne electrizarea lui. Formula special creată pentru păr îndreaptă și oferă strălucire părului, restructurează firele despicate, hrănește și hidratează. Tratamentul intră în interiorul firului de păr, umple golurile și repară zonele afectate.

Cu acest tratament părul nu se mai electrizează.

Efectul tratamentului dureaza până la 5/6 luni, efect asigurat de proteinele, mineralele, zincul, fierul, siliconul și vitaminele conținute de acesta. Se formează practic un film de protecție pe firul de păr, care previne ruperea, echilibrează hidratarea, moderează pierderea apei, restructurează cuticula, se atașează de păr și rezistă la spălare, oferă volum natural, lasă firul fin și plăcut la atingere.

TRATAMENT CU KERATINĂ BRAZILIANĂ

Acest tratament este unul de îndreptare a firului de păr pentru o perioadă de 3-6 luni funcție de tipul de păr și frecvența spălării, produsele de îngrijire etc.

Acest procedeu nu folosește produse chimice ci are în compoziție o proteină naturală organică, care se regăsește în mod natural în compoziția pielii, unghiilor, părului. Ingredientul principal al keratinei sunt proteinele. Se folosește cu un real succes în restructurarea firului de păr, îndreptarea firului de păr, redarea strălucirii acestuia. Keratina braziliană protejează de asemenea părul de efectele nocive ale vântului, frigului, vopsirilor repetate, clorului din apă, etc.

Tratamentul asigură părului creț si tern, un aspect ondulat, lucios și îngrijit, iar părului ondulat, îi oferă un aspect întins, lucios, hrănit și restructurat.

Procedura de aplicare a tratamentului de intindere permanentă poate dura între 1h și 4h.

× Buna! Te pot ajuta?